Email Campagnes

E-mailmarketing

E-mail is, in tegenstelling wat veel mensen denken,  nog altijd het medium met de hoogste conversie. REGGEWEB heeft veel kennis op dit gebied en kan je dan ook ondersteunen met complete email-marketing campagnes. Bij deze campagnes worden primair e-mailadressen verzameld van potentiële klanten die worden geordend in een database systeem. Hierna worden een reeks “voorgeprogrammeerde” e-mails verzonden met goed doordachte en uitgekiende teksten. Deze manier van marketing bedrijven is zeer effectief en relatief goedkoop.

Facebook en E-mailingmarketing combineren

Dankzij goede lead-campagnes is het vrij eenvoudig om via Facebook uw mailinglijst te vergroten op basis van remarketing en doelgroep-segmentatie.

Email Icoon

Waarom en wanneer e-mailen?

– Bijzondere gebeurtenissen bij jouw klanten en fans kenbaar maken;
– Mensen stimuleren een actie te doen met hun pas gekochte product;
– Extra verkopen realiseren door acties en kortingscodes te mailen.

Hoe het bij ons werkt?

Wanneer je e-mailmarketing wilt gaan toepassen is een doorlopend abonnement nodig bij een email autoresponder provider. Net zoals bij Facebook marketing ontwerpen wij samen met jou individuele campagnes waarbij concrete doelstellingen worden geformuleerd. Campagnes kunnen variëren van naamsbekendheid creëren tot het verkopen van producten. Samen met Facebook advertising kunnen zeer effectieve en succesvolle campagnes worden gecreëerd die ook nog eens zeer betaalbaar zijn.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.