facebook marketing

Adverteren via Facebook stelt u in staat snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken.

Direct van start met FB advertising

Ofschoon REGGEWEB geen gespecialiseerd marketing bureau is hebben wij voldoende expertise in huis om je succesvol te kunnen ondersteunen met Facebook Marketing Campagnes. Deze campagnes kunnen verschillende doelen hebben en zijn zeer effectief. Feitelijk zijn deze campagnes direct marketing campagnes en direct marketing is een hele efficiënte manier om je merk te positioneren, nieuwe klanten te werven en reeds klanten te behouden. We kunnen dan ook complete campagnes samen met u implementeren.

Gericht adverteren

Dankzij de vele segmentatie- en targeting mogelijkheden en de slimme profielen die Facebook samenstelt, kunnen wij elke mogelijke doelgroep bereiken. Zo kunnen we uw bestaande klanten bereiken of juist uitsluiten. Ook heel interessant; met “look-a-like audiences” is het mogelijk consumenten te bereiken die dezelfde eigenschappen hebben als uw huidige klanten.

Retargeting: nog gerichter adverteren

Het kan zijn dat mensen niet gelijk uw product kopen of contact met u opnemen. Door het gebruik van de Facebook-pixel kunnen wij deze mensen nu ook opnieuw bereiken met een ad die hen uitnodigt om alsnog de gewenste actie te ondernemen op uw website. Wij kunnen ze per pagina retargetten en ook leuke triggers inzetten, zoals bijvoorbeeld: het geven van een kortingscode aan iedereen die het winkelmandje niet heeft afgerond.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

De belangrijkste voordelen van Facebook advertising op een rij:

  • Groot bereik tegen lage kosten;
  • Latente behoeftes van een doelgroep aanwakkeren;
  • Heel gericht een doelgroep bereiken (leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses) en zelfs op bepaalde levensgebeurtenissen inspelen (verloofd, gescheiden, onlangs verhuisd etc);
  • Mensen die uw webshop/website eerder hebben bezocht heel gericht kunnen “retargetten”. Dit houdt in dat wij mensen die uw webshop/website eerder hebben bezocht hele specifieke advertenties of aanbiedingen laten zien;
  • Diverse doelstellingen gericht behalen zoals: meer websitetraffic, offerte-aanvragen, fanbase opbouwen, etc.

Wat wij dan doen?

√ Helpen u bij het toevoegen van de juiste meetpixels;
√ Ondersteuning bij het uitlezen van de CRM data in;
√ Maken van advertenties / visuals in Photoshop;
√ Bepalen van budget, planning en doelgroep;
√ Zorgen voor de juiste retargeting settings;
√ Rapporteren van de behaalde resultaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.