Robert + Reggeweb Logo

REGGEWEB is een eenmanszaak van Robert Pot en levert:                 Websites – Webshops – Webhosting – Vormgeving – Logodesign – Fandatabases –  Facebook Marketing – Email Marketing

Primair richt REGGEWEB zich op STARTERS, ZELFSTANDIGEN en KLEINBEDRIJF

Mijn visie op websites

Websites op zich zijn slechts uithangborden en uithangborden converteren niet uit zichzelf mensen in (terugkerende) klanten! Naast mijn uitstekende kennis op het gebied van professionele websites bouwen beschik ik tevens over goede en uitgebreide kennis op het gebied van direct marketing. Dit vormt dan ook een belangrijk component in mijn bedrijfsvoering. Direct Marketing maakt websites actief! De methodes en strategiën die kunnen worden toegepast zijn legio en o.a. afhankelijk van de doelstellingen die je als bedrijf hebt. Zo kan een website ingericht zijn voor abonnementen (terugkerende betalende klanten) of een afgeschermd gedeelte hebben die alleen toegankelijk is voor mensen die een account aanmaken. Standaard komen mijn websites hoog in de ranking bij zoekmachines (SEO).

Deze actieve manier van marketing zorgt er voor dat:
(1) PROSPECTS CONVERTEREN in KLANTEN en
(2) REEDS KLANTEN TROUW BLIJVEN.

Websites voorzien van deze extra functionaliteiten en de daarbij behorende  “Online Marketing Strategieën” ontwikkel ik zeer laagdrempelig en tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Klant en e-commerce
Reggeweb Logo