Reggeweb verzamelt via haar website persoonsgegevens c.q. informatie over jou (hierna: “Persoonsgegevens”). Reggeweb is ervan overtuigd dat de bescherming van Persoonsgegevens van essentieel belang is.

Reggeweb is de wettelijk Verantwoordelijke voor de verwerking van alle Persoonsgegevens die worden verkregen via voornoemde kanalen en concepten.

Wij hechten eraan dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vinden wij het belangrijk dat je precies weet welke Persoonsgegevens Reggeweb verzamelt en voor welke doeleinden we deze Persoonsgegevens gebruiken. In dit Privacy Statement beschrijven wij dat op een overzichtelijke manier. Reggeweb staat er in ieder geval voor in dat Persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd. In dat kader is de verwerking van de Persoonsgegevens – conform het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens – aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag.

Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele Reggeweb Privacy Statement vind je altijd op https://www.reggeweb.nl. Indien het Privacy Statement wordt gewijzigd zal Reggeweb dit communiceren via haar website of per email.

Reggeweb verzamelt en verwerkt Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  1. ter ondersteuning van communicatie en
  2. afhandelen van klachten en verzoeken om informatie.
  3. ter ondersteuning van betalingen aan Reggeweb

Als je wilt weten welke Persoonsgegevens Reggeweb van jou verzamelt en gebruikt, kun je Reggeweb vragen om hiervan een overzicht te sturen. Reggeweb zal je dan wel verzoeken om een kopie van een legitimatiebewijs in te zenden. Het inzageverzoek kan je doen via de Reggeweb Klantenservice. Reggeweb zal binnen vier (4) weken schriftelijk op jouw verzoek reageren via het opgegeven e-mailadres. Als je op grond van het overzicht Persoonsgegevens wilt laten corrigeren, aanvullen, verwijderen en/of afschermen, kun je daarvoor een nieuw verzoek sturen. Reggeweb zal ook binnen vier (4) weken op dit verzoek reageren.

Reggeweb schakelt bij de uitvoering van haar dienstverlening uitsluitend de diensten in m.b.t. tot het betalingsverkeer, zijn de Mollie BV. Gebruiksovereenkomst Mollie BV. (PDF)

Reggeweb hecht veel waarde aan een goede beveiliging van Persoonsgegevens. Reggeweb heeft dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo maakt Reggeweb tijdens het versturen van contactformulieren altijd gebruik van een beveiligde (SSL-) verbinding.